fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
Zamiast nudnych lekcji - praktyczna nauka gotowania i ekologii. Uczniowie Szkoły Podstawowej w Bierkowie w Gminie Redzikowo smażyli bałtyckie ryby w ramach ekologicznej akcji mającej przybliżyć im korzyści płynące ze zrównoważonego rozwoju środowiska naturalnego.
relacja Mariusza Brokosa
Uczniowie szkoły w Bierkowie przygotowują się do kolejnych ekologicznych akcji - będą między innymi na rowerach patrolowali wybrzeże w poszukiwaniu dzikich wysypisk śmieci.
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
fot. Mariusz Brokos/Polskie Radio Koszalin
