fot. Piotr Ostrowski
Minorka to druga co do wielkości wyspa archipelagu Balearów. Słynie z doskonałej kuchni, wspaniałej historii, a także nietuzinkowego wina.

Piotr Ostrowski zabierze Państwa w subtelną podróż po znacznie mniej wydeptanej jak Majorka wyspie.

Będziemy smakować cannelloni nadziewane kaczką, wyśmienite dorady w ziołach śródziemnomorskich, a także posmakujemy to, z czego słynie Minorka, czyli lokalnego ginu.

Zapraszamy do wysłuchania audycji.

fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski
fot. Piotr Ostrowski

Posłuchaj

„Smaki świata” - cz. 1. „Smaki świata” - cz. 2.